تبلیغات
دنیای فناوری - l-lelp

زمان هیچ‌گاه به عقب بازنخواهد گشت. این جمله زمانی كاملا درك می‌شود كه كاری انجام شده باشد كه نباید انجام می‌شد! به‌عنوان مثال فرض كنید در یك ایمیل تا توانسته‌اید پشت سر یكی از دوستانتان غیبت كرده‌اید و قصد داشتید این ایمیل را برای یكی دیگر از دوستانتان ارسال كنید، اما به اشتباه ایمیل را به همان دوستی ارسال می‌كنید كه در متن ایمیل دوستی را در حقش تمام كرده‌اید!

شاید مواردی از این قبیل برای خیلی از شماها پیش آمده باشد. در چنین مواقعی هیچ راه چاره‌ای وجود ندارد جز این كه خودتان را به بی‌خیالی بزنید یا با كلی شرمندگی (كه مطمئنا نتیجه نخواهد داد) از طرف مقابل معذرت بخواهید! البته این مثال را فقط جهت نشان دادن حساسیت موضوع بیان كردیم، اما موارد مشابهی همچون ارسال ایمیل یك شركت به شركت دیگر، ارسال نامه محرمانه به مخاطبان متفرقه و... برخی دیگر از این موارد هستند. سرویس‌های ایمیل همچون یاهو، هات‌میل و... پس از ارسال ایمیل هیچ گزینه‌ای را برای جلوگیری از ارسال به‌عنوان فرصتی دوباره برای تصمیم‌گیری در اختیار شما قرار نمی‌دهند و به‌محض دریافت دستور ارسال از طرف شما، ایمیل را ارسال می‌كنند، اما كاربران جی‌میل می‌توانند با فعال‌سازی قابلیت Undo مدت زمان كوتاهی را برای تصمیم‌گیری مجدد و انصراف از ارسال ایمیل در اختیار بگیرند. چنانچه می‌خواهید این قابلیت را به جی‌میل خود اضافه كنید و این فرصت را داشته باشید تا ارسال ایمیل‌های اشتباهی را لغو كنید، ‌باید به روش زیر عمل كنید: (به ادامه ی مطلب بروید...)



1- ابتدا وارد محیط كاربری خود در جی‌میل شوید. (www.gmail.com)

 

2- از بخش بالا- سمت راست روی آیكونی كه به شكل چرخ‌دنده است كلیك كرده و از منوی به‌نمایش درآمده روی گزینه Mail Settings كلیك كنید.

 

3- به تب Labs مراجعه كنید.

 

4- از میان امكانات موجود، قابلیت Undo Send را پیدا كرده و روی گزینه Enable در مقابل آن كلیك كنید.

 

5- با انتخاب گزینه Save Changes تغییرات را ذخیره كنید.

 

6- اكنون قابلیت انصراف از ارسال ایمیل برای شما فعال شده است، اما برای مشخص كردن فرصت اختصاص یافته جهت انصراف باید مراحل زیر را ادامه دهید.

 

7- مجددا به بخش Mail Settings مراجعه كنید.

 

8- تب General را انتخاب كرده و در بخش Undo Send، یكی از زمان‌های 30، 20، 10، 5 ثانیه را به‌دلخواه خود انتخاب كنید.

 

9- از این پس هرگاه ایمیلی را ارسال كنید در كنار نمایش پیام ارسال موفقیت‌آمیز ایمیل یك گزینه با عنوان Undo نیز تا مدت زمان مشخص شده در مرحله 8 را مشاهده می‌كنید كه با كلیك روی آن عملیات ارسال ایمیل لغو می‌شود.


برچسب ها : لغو ایمیل ارسال شده ,

نظرات () نویسنده: ɑʍɪɴ 1391/11/28 - 17:10

آخرین مطالب

» چطور با یافتن پیوست‌ های سنگین و حذف ایمیل‌ های قدیمی فضای خالی جیمیل را افزایش دهیم ( 1392/03/22 )
» تبدیل یک فیلم به تصویر متحرک با فرمت Gif در فتوشاپ ( 1392/03/2 )
» برترین موتورهای جستجوی عکس برای یافتن تصاویر مورد نظر شما ( 1392/02/20 )
» ساخت دو Folder هم نام در یک مکان ( 1392/02/17 )
» ۱۸ نکته و ترفند ناشناخته در فیس بوک ( 1392/02/10 )
» از اولین ویندوز تا ویندوز ۸: محیط ویندوزها را با هم مقایسه کنید! ( 1392/02/7 )
» 8 میلیاردر دنیای فناوری ( 1392/01/31 )
» حذف تبلیغات اینترنتی ( 1392/01/29 )
» افزایش سرعت مرورگر فایرفاکس | firefox ( 1392/01/29 )
» چگونه قابلیت Wi-Fi Hotspot را در ویندوز 8 فعال کنیم؟ نحوه انتقال اینترنت لپ تاپ به تلفن هوشمند یا تبلت ( 1392/01/26 )
» آموزش آنلاین بازی کردن Age of Empires 3 ( 1392/01/19 )
» روش هایی آسان برای بازیابی فایل های حذف شده ( 1392/01/16 )
» آموزش کامل تغییر فونت وبلاگ و وبسایت ( 1392/01/16 )
» قرار دادن تصویر در پشت صفحه ی جستوجوی گوگل (فقط کروم) ( 1392/01/16 )
» All in one چیست و چه مزیت‌ هایی دارد ؟ ( 1392/01/16 )
 
ADS

آمار وبلاگ

کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :

درباره ما

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...